Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024

Prof. Dr. Jose Rodolfo Hernandez-Carrion Seminer Gerçekleştirdi.

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarımı Lisans Bölümü, Erasmus programı kapsamında Valencia Üniversitesi'nden Prof. Dr. Jose Rodolfo Hernandez-Carrion'un konuşmacı olarak katıldığı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Profesör Hernandez-Carrion'un sunumu, "Ekonomi ve Dünya Kültürünü Değiştirmek İçin Tüm Disiplinlerle Paylaşım Ekonomisi Devrimi" başlığı altında gerçekleşti.

24 Nisan 2024 tarihinde saat 13.00'te, öğrenci yaşam merkezinin Gri Konferans Salonu'nda düzenlenen seminer, öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Renkli ve etkileyici geçen sunuma, Sanat Tasarım Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel, Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. İbrahim Yılmaz ve diğer bölüm hocaları ile öğrenciler katılım gösterdi.