Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023

Prof. Dr. Güler Ertan İthafen 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi Açıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nin Grafik Tasarım Bölümü, "Prof. Dr. Güler Ertan İthafen 24 Kasım Öğretmenler Günü" adlı sergiyi düzenliyor. Bu özel serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya üstlenirken, küratör yardımcıları da görsel sanatlar öğretmenleri Ceyhan Özer, Serpil Şenel ve Türkan Aydın olacaktır. Sergi, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde görev yapan değerli akademisyen ve öğretmenlerin eserlerini bir arada sunulmuştur. Sergiye Bandırma Belediye Başkan Vekili Mesut Özdemir ve Belediye Meclis Üyesi Avukat Merve Polat, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademisyenler, öğrenciler, öğretmenlerimiz ve sanatseverler katılmıştır.

Sergimizde emeği geçen Prof. Dr. Ahmet Şinasi İşler, Prof. Dr. Güler Ertan, Prof. Dr. Selahattin Ganiz, Prof. Dr. Sezin Türk Kaya, Doç. Dr. Barış Alpaslan, Doç. Dr. Gülser Aktan, Doç. Dr. Nuri Yavuz, Doç. Dr. Tolga Şenol, Doç. Dr. Ülkü Gezer, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Ali Aşur Delen, Dr. Öğr. Üyesi Barış Gençler, Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Topçu, Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Erdem Çağla, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkayha, Dr. Öğr. Üyesi Gonca Türk, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tekinalp Güreken, Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer, Dr. Öğr. Üyesi Sabahattin Şen, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Simge Yüceel, Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman, Öğr. Gör. Erhan Şanal, Öğr. Gör. Eylül Ganiz, Öğr. Gör. Gökhan Koç, Öğr. Gör. Mustafa Berk Geçkalan, Arş. Gör. Esra Bostan, Arş. Gör. Gizem Güler, Arş. Gör. Şule Bayrak ve Öğretmenlerimiz  Ayşeğül Bağcı, Buse Tınmaz, Bülent Sezgin, Ceyhan Özer, Ceyhun Berkol, Demeter Akbal, Derya Ayan, Dilek Erkoç, Duygu Demircan, Eda Yıldız, Esmer Hamza, Ezgi Hoşgör, Gülsüm Erbil, Havva Gönenden, Hüseyin Rüstemoğlu, Haluk Özkan, İsmail Şamil Yaman, Merve Kula, Mustafa Azaklı, Münevver Bülbül, Nermin Şenyüz, Nihal Öner, Niran Taban, Ömer Faruk Boyacı, Ömür Yıldırım, Rasim Sölpük, Remzi Özkara, Refik Selçuk Kayan, Rojda Yaman,Serpil Senel, Sevginur Bektaş, Sibel Yegin Canbaz, Süleyman Çete, Şebnem Altuntaş, Tuğçe Eryiğit, Türkan Aydın, Yaren Kulaksız, Yakup Yıldızhan’ın katılımlarından dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunarım.