Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024

Öğrencilerimizin Ramazan Ayı Sebebiyle Düzenlediği İftar Programı

On bir ayın sultanı ve bereket ayı Ramazan’ın insanlar arasındaki iyiliği, hoşgörüyü, birliği ve beraberliği, yardımlaşma ve dayanışma duygularını yoğunlaştırdığını bilinmektedir. Ramazan ayı sofralarımızı, gönüllerimizi bereketlendiren Ramazan Bayramı’nın öğrencilerimizle birlik ve beraberlik içinde bereketini bir arada yaşamak için 04 Nisan 2024 Perşembe günü öğrencilerimizle iftar yemeği düzenlenmiştir. İftar programına üniversitemiz Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarımı bölümü öğretim üyelerinden Dekan Prof. Dr. Eylem Güzel, dekan yardımcımız Doç. Refik Yalur, bölüm akademisyenlerimiz Doç. İbrahim Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya ve grafik tasarımı öğrencilerimiz katılmıştır.