Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2024

Ambalajın Dili, Tasarımın İncelikleri Semineri Gerçekleştirildi

Türkiye Yüzyılının Başında Seminer Serisi ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Koordinatörlüğünde, üniversitemizin fakülteleri ve öğrenci toplulukları iş birliği ile bu yıl dokuzuncusu düzenlenen geleneksel Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen Öğr. Gör. Gültekin Erdal'ın "Ambalajın Dili, Tasarımın İncelikleri" konulu semineri 23.05.2024 tarihinde Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan seminerin sunuş konuşmasını Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel tarafından yapıldı. Davetli konuşmacımız Öğr. Gör. Gültekin Erdal, ambalajın sadece bir ürün koruma aracı olmadığını, aynı zamanda tüketicilerle duygusal bir bağ kurma ve markanın kimliğini yansıtma görevi üstlendiğini belirtti. Etkileyici görseller ve örnekler ile desteklenen sunum, katılımcıların büyük ilgisini çekti. Ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel, kapanış konuşmasını yaparak Öğr. Gör. Gültekin Erdal’a teşekkür belgesini takdim etti.

Etkileyici geçen bu seminerde Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel, Grafik Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. İbrahim Yılmaz, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğr. Gör. Emrullah Tekin, fakültemizin hocaları, idari personeli ve öğrencileri katılım gösterdi.