Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2024

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Düzenlendi

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Refik Yalur, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersan Sarıkahya, grafik tasarımı bölümü araştırma görevlileri Ramazan İnal ve Şule Bayrak, fakültemiz bilgisayar işletmeni Yeliz Aslan’ın katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon programında, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında bölümümüzde eğitime başlayan öğrencilerimiz sıcak bir karşılamayla üniversitemizle tanıştırıldı.

Bu program, yeni öğrencilerimizin üniversite hayatına hızlı ve sorunsuz bir şekilde adapte olabilmeleri amacıyla düzenlendi.. Eğitim olanaklarının yanı sıra, üniversite bünyesinde yer alan spor ve sosyal tesisler, kütüphaneler, laboratuvarlar gibi alanlar tanıtıldı. Ayrıca idari birimlerin işleyişi, başvuru noktaları ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl faydalanabileceklerine dair detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

Grafik Tasarımı Bölümü olarak, yaratıcı düşünceyi ve sanatsal üretimi destekleyen bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Tüm yeni öğrencilerimize hoş geldiniz diyerek, başarılarla dolu bir akademik yıl diliyoruz.