Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2024

2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

* Fakültemiz tüm bölümlerinin 2024 - 2025 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları aşağıdadır.

* Başvuru sonucu Yatay Geçiş yapmaya hak kazanan öğrencilerin kayıtları Fakültemiz Dekanlık Öğrenci İşlerinde şahsen yapılacaktır.

* Kesin kayıtlarda öğrencilerden başvuru esnasında sisteme yükledikleri belgelerin asılları istenecek, yanlış beyanda bulunan öğrencilerin kayıtları yapılmayacak ve kayıtlı olduğu Üniversiteye bildirilecektir. Kaydı alınmasına rağmen daha sonraki bir tarihte yanlış beyan verdiği tespit edilen öğrencilerin kayıtları silinecektir.

* Kayda gelen öğrencilerimiz muafiyet ve intibak dilekçelerini Öğrenci İşlerine verecekler ve komisyon tarafından değerlendirilecektir.

2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

KESİN KAYIT
BAŞLANGIÇ

KESİN KAYIT
BİTİŞ

YEDEK LİSTE
İLANI
YEDEK KAYIT
BAŞLANGIÇ
YEDEK KAYIT
BİTİŞ

09.09.2024

11.09.2024

13.09.2024 16.09.2024 17.09.2024

KESİN KAYIT BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1. Online Başvuru Formu (Başvurular online olarak yapılacaktır. Öğrenci sadece bir programa başvuru yapabilecektir.)
  2. Not Durum Belgesi (Transkript): (Başvuran öğrencinin ayrılacağı kurumdan alacağı, izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren resmi belge)
  3. Ders İçerikleri (Karekodlu, Elektronik İmzalı)
  4. Öğrenci Belgesi
  5. ÖSYS Sonuç Belgesi (Ek Madde-1 kapsamında başvuracak adaylar için)