Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023

Prof. Dr. Selahattin Ganiz İthafen 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi Açıldı

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nin Grafik Tasarım Bölümü, "Prof. Dr. Selahattin Ganiz İthafen 24 Kasım Öğretmenler Günü" adlı sergiyi düzenliyor. Bu özel serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya üstlenirken, küratör yardımcıları da görsel sanatlar öğretmenleri Ceyhan Özer, Serpil Şenel ve Türkan Aydındır.

Yan flütç sanatçımız Serra Ayçiçek hocamıza çok teşekkür ederiz. Sergi, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde görev yapan değerli akademisyen ve öğretmenlerin eserlerini bir arada sunulmuştur. Sergiye Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Dekanımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Davut Araç, Genel Sekreteri Şube Müdürü Nezahat Erçelik, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi akademisyenler, öğrenciler, öğretmenlerimiz ve sanat severler katılmıştır.

Sergimizde emeği geçen Prof. Dr. Ahmet Şinasi İşler, Prof. Dr. Güler Ertan, Prof. Dr. Mehmet Emin Kayserili,  Prof. Dr. Selahattin Ganiz,  Doç. Dr. Barış Alpaslan, Doç. Dr. Gülser Aktan, Doç. Dr. Mehmet Emin Kahraman, Doç. Dr. Menduha Kayserili, Doç. Dr. Nuri Yavuz,  Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Ali Aşur Delen, Dr. Öğr. Üyesi. Çağdaş Topçu, Dr. Öğr. Üyesi. Emel Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi. Erdem Çağla, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkayha, Dr. Öğr. Üyesi Gonca Türk, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Tekinalp Güreken, Dr. Öğr. Üyesi Halim Çeliker, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Erim Gülaçtı, Dr. Öğr. Üyesi Nuri Sezer, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Simge Yüceel, Dr. Öğr. Üyesi Şeref Kocaman, Doç. Dr. Tolga Şenol, Doç. Dr. Ülkü Gezer, Öğr. Gör. Erhan Şanal, Öğr. Gör. Eylül Ganiz, Öğr. Gör.  Gökhan Koç, Öğr. Gör. Ömür Yıldırım, Arş. Gör. Esra Bostan, Arş. Gör. Gizem Güler, Arş. Gör. Şule Bayrak, Öğretmenlerimiz Ali Dülger, Bülent Sezgin, Ceyhan Özer, Demeter Akbal, Derya Ayan, Dilek Erkoç, Duygu Demircan, Ezgi Hoşgör, Havva Gönenden, Haluk Özkan, İsmail Şamil Yaman, Kubilay Uzar, Mustafa Azaklı, Münevver Bülbül, Nermin Şenyüz, Nihal Öner, Niran Taban, Ömer Faruk Boyacı,  Rasim Sölpük, Remzi Özkara, Refik Selçuk Kayan, Sibel Yegin Canbaz, Serpil Senel, Türkan Aydın, Yaren Kulaksız, Yakup Yıldızhan katılımlarından dolayı çok teşekkür eder, saygılar sunarım.