Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024

Gösterim: 103

"İllüstrasyon Işığında Madde Bağımlılığı" Temalı Çevrim İçi Sergi Sanatseverlerle Buluştu

 

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya, Beykoz Üniversitesi, Sanat, Tasarım Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Aşur Delen, Öğr. Gör. Ali Çağan Uzman ve İstanbul Bingül Erdem Anadolu Lisesi Mehmet Tuncay Sevinç küratörlüğünde “İllüstrasyon Işığında Madde Bağımlılığı” temalı çevrim içi sergi sanatseverlerle buluştu. 

Üniversitemiz ve Beykoz Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenmiş olan dijital illüstrasyon sergisi izleyicilerin beğenisine sunuldu. Madde bağımlılığı konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla düzenlenen sergide öğrencilerimiz; madde bağımlılığının nedenlerini ve sonuçlarını ilişkilendirerek çeşitli dijital illüstrasyon çalışmaları üretti.

Sağlık Bakanlığı’nın da resmi sitesinde duyurduğu çevrim içi sergide eseri bulunan öğrencilerimizi ve emeği geçen akademisyenlerimizi tebrik eder, Sağlık Bakanlığı’na teşekkürlerimizi sunarız.

Çevrim içi sergi için lütfen tıklayınız.


Fotoğraflar