Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2022

Fakültemize Yeni Katılan Öğrencilerle Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Fakültemize yeni katılan Grafik Tasarımı 1. sınıf öğrencileriyle oryantasyon programı gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, Grafik Tasarımı Bölüm Başkanı Refik Yalur, akademik kadro ve öğrencileri katılımyla gerçekleşti. Açılış konuşmasının Dekanımız Prof. Dr. Celalettin Yanık tarafından yapıldığı oryantasyon açılış programında, ayrıca Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Refik Yalur da tanışma konuşması gerçekleştirdi. Dekanımız konuşmalarında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesine hoşgeldiklerini, teknik, fiziki ve akademik kadrosuyla öğrenim görecekleri grafik tasarımı bölümünde ayrıcalıklı olduklarını ifade etti. Programın ilerleyen dönemlerinde dekanımız, bölümün akademik elemanları ve öğrenciler tanışma merasimi  gerçekleştirdiler.