Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023

Gösterim: 311

Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

2023 - 2024 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Grafik Tasarımı Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları açıklanmıştır. Değerlendirmede Ek Madde-1'e göre yapılan başvurular için direk olarak ÖSYM puanları, Not Ortalamasına göre başvurular için ise %40 ÖSYM puanı katkısı ve %60 Not Ortalaması katkısı dikkate alınmıştır. Yedek öğrencilerimiz, kazanan adayların kayıt yaptırmaması halinde kayıt başvurusu yapabilirler (lütfen duyuruları takip ediniz).

Yatay geçiş ile kayıt olmaya hak kazanan ve ders muafiyeti talebinde bulunacak olan öğrenciler bu formu doldurup dijital/word formatı halini kayıt işlemleri için Fakültemize geldiklerinde mtf@bandirma.edu.tr adresine mail atmalıdır. Form doldurulurken her dersin karşısına yalnızca bir ders yazılmalı ve aynı ders 2 kez kullanılmamalıdır.

Kazanan öğrencilerimiz, ders aldıkları üniversitedeki derslerin sayılması için muafiyet talebinde bulunabilirler. Muafiyet-İntibak dilekçesi için:

Muafiyet formu Örneği

Muafiyet talebinden bulunmak isteyen öğrenciler yatay geçiş yaptıkları bölümün ders planı ve ders içeriklerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirler. Muafiyet talebi yalnızca 1 defaya mahsus olduğundan dikkatli yapılması önem arz etmektedir.

Ders içerikleri için tıklayınız.

Ders Planı için tıklayınız.

Sonuçlar için lütfen aşağıdaki dosyaya tıklayınız.