Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023

İsteğe Bağlı Hazırlık sınıfı Seviye tespit Sınavı

2023 YKS ile Üniversitemizin (eğitim dili Türkçe olan) Lisans/Önlisans Programlarına yerleşen ve kayıtlarını E-Devlet üzerinden yapan öğrencilerden; kayıt işlemleri sırasında “Hazırlık Okumak İstiyorum” seçeneğini işaretleyenler “İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı Seviye Tespit Sınavı”na alınacaktır. Kayıt işlemlerini yüz yüze yapan öğrencilerin ise ekte gönderilen dilekçe ile kayıtlı oldukları okula başvuru yapmaları halinde sınava girme hakları olacaktır. Seviye Tespit Sınavı sonucunda, “İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı”nda öğrenim hakkı kazanan ancak öğrenimine bağlı olduğu Lisans/Önlisans Programında devam etmek isteyen öğrencilerimizin ekte yer alan Başvuru İptal Dilekçesi ile 21 Eylül 2023 Perşembe günü mesai bitimine kadar Yabancı diller Meslek Yüksekokuluna başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru Tarihleri Fakülte/ Meslek Yüksekokullar 21.08.2023 /15.09.2023

Seviye Tespit sınavı 20.09.2023 13:00