Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2022

Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerinden 1. sınıf öğrencilerine "Hoşgeldiniz Etkinliği" Hakkında

Bölümümüz 2. sınıf öğrencilerinden 1. sınıf öğrencilerine 12.10.2022 tarihinde "Hoşgeldiniz Etkinliği" yapıldı. Etkinliğe Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Sayın Doç. Dr. Ebru KAYA MUTLU, Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Burçin AKÇAY, öğretim üyeleri Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hamiyet YÜCE, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gülhan YILMAZ GÖKMEN, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Fatma Nur YILMAZ ve araştırma görevlileri Sayın Araştırma Görevlisi Melike Sümeyye ÖZEN, Sayın Araştırma Görevlisi Şule KEÇELİOĞLU, Sayın Araştırma Görevlisi Ozan Bahadır TÜRKMEN, Sayın Araştırma Görevlisi Canan DEMİR, Sayın Araştırma Görevlisi Esra KESKİN, 1., 2. ve 3. sınıf temsilcileri ve 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Etkinlikte 1. sınıf öğrencilerine, bölümümüz öğretim elemanları, 2. ve 3. sınıf temsilcileri ve 2. sınıf öğrencileri Hoşgeldiniz dileklerini ilettiler. Pasta kesimi gerçekleştirilen etkinlikte, yeni eğitim-öğretim döneminin başarılı bir şekilde geçmesi temennisiyle etkinlik sona erdi.