Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023

Prof. Dr. Selahattin Ganiz Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi

Değerli Sanatseverler,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nin Grafik Tasarım Bölümü, "Prof. Dr. Selahattin Ganiz Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü" adlı sergiyi düzenliyor. Bu özel serginin küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya üstlenirken, küratör yardımcıları da görsel sanatlar öğretmenleri Ceyhan Özer, Serpil Şenel ve Türkan Aydın olacaktır. Sergi, Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversitelerde görev yapan değerli akademisyen ve öğretmenlerin eserlerini bir araya getiriyor. 23 Kasım 2023 tarihinde saat 15.00'te Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin Sergi Salonu'nda açılış gerçekleştirilecek. Bu özel etkinliğe tüm sanat tutkunlarını bekliyoruz.