Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2023

Prof. Dr. Güler Ertan Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü Sergisi

Sayın Sanatseverler,

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü, Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner ve Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya'nın küratörlüğünde "Prof. Dr. Güler Ertan Anısına 24 Kasım Öğretmenler Günü" sergisine ev sahipliği yapıyor. Serginin küratör yardımcıları ise görsel sanatlar öğretmenleri Ceyhan Özer, Serpil Şenel ve Türkan Aydın'dır. Bu özel sergi, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan değerli akademisyenler ve öğretmenlerimizin eserlerini bir araya getiriyor. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ve Bandırma Belediyesi'nin ortak iş birliğiyle gerçekleşecek olan sergi açılışı, 24 Kasım 2023 tarihinde saat 17.00'de Bandırma Belediyesi Tunç Başaran Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Sergimize katılımınız bizleri onurlandıracaktır. Tüm sanatseverleri açılışımıza davet ediyoruz.

Saygılarımızla