Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail BOZ, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültemizin Akademik Kurul Toplantısına Katıldı.

Fakültemizin 03.04.2024 tarihinde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Karacaoğlan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen 2023-2024 Akademik Kurul Toplantısına, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü İsmail Boz ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Eylem Güzel, Dekan Yardımcımız Doç. Refik Yalur ve Fakülte Sekreterimiz Nejlet Kılıç ile Grafik Tasarımı ve Mimarlık Bölümü Anabilim Dalı Başkanları ile akademik personelimiz katıldı. Toplantıda eğitim, kalite süreçleri ile öğrenci ve personel memnuniyeti konuları ele alındı. Toplantı, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un öğretim elemanlarının yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları kapsamında dile getirdikleri görüş, istek ve önerilerini alması ile sona erdi.