Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024

Gösterim: 71

Kadına Şiddete Hayır Uluslararası Online Poster Sergisi

 

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

SANAT, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ

GRAFİK TASARIMI

 

“KADINA ŞİDDETE HAYIR ULUSLARARASI ONLİNE POSTER SERGİSİ” Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Grafik Tasarımı Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya küratörlüğünde gerçekleştirilmiştir.

 

Grafik tasarımcılardan ve akademisyenlerden oluşan” Kadına Şiddete Hayır” Uluslararası Online Poster Sergisi izleyicinin beğenisine sunulmuştur. Sergimizin oluşmasında emeği geçen sergi Asistanlarımız; Ceren Kafalı, Halit Bahadır Akgöz teşekkür ederiz.

25 Kasım 1999'da Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen "Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Dayanışma Günü" ile kadına yönelik şiddetin ciddiyeti vurgulanmıştır. Sosyal ve psikolojik boyutlarda gerçekleşen bu sorun, herkesi etkilemektedir. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen sergi, toplumun farkındalığını oluşturmak amacıyla gerçekleştirilmiştir. Bu problem, ülke, din, ırk ya da gelişmişlik seviyesi fark etmeksizin dünyada gerçeği gözler önüne sermektedir. Emekleri, azimleri tarihimizi ve bugünümüzü inşa eden kadınlarımız mutlu, güvenli ve sevgi dolu bir dünyada yaşam sürmesi adına her alanda desteklerimiz sonsuzdur.

Sergide 24 ülkeden kendi alanında tanınmış 57 seçkin sanatçı tarafından hazırlanan poster eserleri yer almaktadır. Sergiye eserleriyle katılmış olan tüm grafik tasarımcılarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

İyi seyirler dilerim…

 

ONLİNE SERGİ LİNKİ: https://www.artsteps.com/view/654dc38e0ac4150d939f5276?currentUser

 

 


Fotoğraflar