Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024

Gösterim: 171

"İllüstrasyon Işığında Madde Bağımlılığı" Dijital İllüstrasyon Sanal Sergisi



Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi

Grafik Tasarımı Bölümü

 

Öğrencilerimizin Çalışmaları Sanatseverle Buluşuyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Emel Uzuner, Dr. Öğr. Üyesi Ersan Sarıkahya, Beykoz Üniversitesi, Sanat, Tasarım Fakültesi, Grafik Tasarım bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Aşur Delen, Öğrt. Gör. Ali Çağan Uzman ve İstanbul Bingül Erdem Anadolu Lisesi Mehmet Tuncay Sevinç küratörlüğünde gerçekleştirilmiştir. İki üniversitenin Grafik Tasarım bölümü öğrencileri tarafından düzenlenmiş olan ‘’İllüstrasyon Işığında Madde Bağımlılığı’’ dijital illüstrasyon sanal sergimiz izleyici beğenisine sunulmuştur. Sergimizin oluşmasında emeği geçen sergi Asistanlarımız; Enes Çağan Ergül, Koray Tına Ilgın, Melisa Akgül teşekkür ederiz.

Madde bağımlılığı; insan vücudunun işlevlerini olumsuz yönde etkileyen maddelerin kullanılması ve bu maddelerin kötü etkilerinin görülmesi, bireyin bu kötü etkileri bilmesine rağmen madde kullanımını bırakamamasıdır. Bu konuda bireysel bilinci arttırarak, potansiyel bağımlıları ve toplumu bilinçlendirmeyi esas almaktadır. Bireysel olarak madde bağımlılığının nedenlerini, sonuçlarını ilişkilendirerek öğrencilerimiz çeşitli dijital illüstrasyon çalışmaları üretmişlerdir.

Sergiye eserleriyle katılmış olan tüm grafik tasarım bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Tek kelime kararını, tek duygu yaşamını, tek bir insan seni değiştirebilir. İyi seyirler dilerim…

Çevrim içi sergi için lütfen tıklayınız.


Fotoğraflar